Eмисия новини
от 09.00 часа
Nikolina Angellkova

Në pushimoret dimërore në Bullgari ka akoma 152 turistë të huaj

Në pushimoren Borovec ka 25 turistë të huaj, 21 prej të cilëve janë britanikë të cilët të premten nisen me çarter. Në Boroves mbeten një austriak dhe 3 serbë, tha ministrja e turizmit Nikolina Angellkova. Në Pamporovo ka 16 turistë të huaj të cilët..

19.03.20 18:48 |
Всички новини: днес | вчера