Eмисия новини
от 11.00 часа

Një ekspeditë do të zbulojë sekretet e urave prej guri në Rodopet

Duke shkelur fortë me këmbët e veta prej druri, por me një shtat të ngritur mbi ujërat rrëshqanorë, urat prej guri në malet Rodope janë në një miqësi me kohën. Kurse ajo, në momentin në të cilin lodhet të llogarisë çastet dhe përjetësitë, ulet mbi..

25.09.21 11:45 |
Всички новини: днес | вчера