Eмисия новини
от часа

Luftë, gaz, agresion - fjalët që dominuan gjatë vitit 2022

Luftë, paqe, frikë, përulësi, ndjeshmëri, dashuri janë fjalët që ishin më shpesh në mendjet dhe fjalorin e njerëzve gjatë vitit 2022 që po kalon. Empatia, dashuria dhe përulësia janë virtyte që na formojnë si njerëz dhe si shoqëri, dhe këtë vit ne..

27.12.22 10:25 |
Rumen Radev

Presidenti e përcakton 10 marsin si një mësim moral i cili na është lënë si trashëgimi

Prej shekujve toleranca dhe respektimi ndaj etnoseve dhe feve të ndryshme janë mes virtyteve më të ndritura të popullit bullgar. Ato u dukën më qartë në vitet e errëta të Luftës së Dytë Botërore, kur vendi mundi të shpëtojë nga vdekja..

10.03.21 17:18 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна