Eмисия новини
от 15.00 часа

Mbrëmja e 82 e protestave antiqeveritare

Në qendrën e Sofjes ka për t’u zhvilluar mbrëmja e 82-të e pakënaqësisë civile nën moton “Ne nuk kemi frikë”. Nënat nga iniciativa “Sistemi na vret” po përgatitin kampin e tyre me tenda për kushtet e vjeshtës. Ato insistojnë për indeksimin e..

28.09.20 19:36 |
Foto: BGNES-arkiv

Propozimet për ndryshime në kushtetutë - çamçakëz për flluska apo një akt i fortë për kryeministrin?

Një akt i papritur nga ana e kryeministrit Bojko Borisov u dha një drejtim të ri komenteve politike në Bullgari. Në vend që të japë dorëheqjen e kërkuar në vazhdim të mbi 30 ditëve, kryeministri propozoi të fillohet një ndryshim i ligjit themelor..

18.08.20 15:34 |
Aleksandër Andreev

Harta për votimin eksperimental elektronik nga distanca është gati

Zëdhënësi i Komisionit Qendror Elektoral Aleksandër Andreev tha para Radios Kombëtare Bullgare se është gati harta për votimin eksperimental elektronik nga distanca në periudhën 2020-2023. Komisioni Qendror Elektoral duhet të analizojë rezultatet dhe..

26.05.20 12:32 |
Всички новини: днес | вчера