Eмисия новини
от 22.00 часа

Patriotët e bashkuar prapë propozojnë që vullnetarë të patrullojnë në fshatrat

Deputetët e Patriotëve të Bashkuar prapë e vunë në rendin e ditës propozimin që në fshatrat të krijohen reparte të vullnetarëve të cilët të ndihmojnë policinë në sigurimin e rendit. Ideja parashikon që të ketë kritere në zgjedhjen e vullnetarëve dhe ata të..

03.02.20 11:16 |
Всички новини: днес | вчера