Eмисия новини
от 19.00 часа

Kryqi i Kuq i Rinisë Bullgare ka nevojë për studentë të mjekësisë, të cilët të punojnë si vullnetarë në luftimin e Covid-19

Kryqi i Kuq i Rinisë Bullgare bëri të ditur se me iniciativë të Ministrisë së Shëndetësisë fillon fushatë për regjistrimin e studentëve të mjekësisë si vullnetarë në luftimin e pandemisë së Covid-19. Pritet që kjo të rritë nivelin e gatishmërisë në rast..

09.04.20 12:47 |
Ursula von der Leyen

Ursula von der Leyen: Bullgaria jep shembuj të shkëlqyeshëm të mobilizmit

Në një intervistë për BNR shefja e Komisionit Evropian Ursula von der Leyen deklaroi se pandemia e koronavirusit ende është në një moment kritik, megjithë lajmet e fundit të mira. Ursula von der Leyen jep si shembull veprimtarinë vullnetare të..

07.04.20 08:21 |

Vullnetarët e Kryqit të Kuq Bullgar – “ushtarët” humanë në shërbim të shoqërisë

“ Vullnetarizmi është fuqia më e madhe e organizatës sonë ”, deklaroi Kryetari i Kryqit të Kuq Bullgar akad. Hristo Grigorov. “ Pavarësisht nga karantina aktualisht ne ushqejmë 320 000 bullgarë me mjetet e një programi evropian. Kjo ndodh nëpërmjet 300..

01.04.20 11:45 |
Tramvaji i vjetër promovoi idetë e vullnetarizmit.

Bullgaria në Vitin evropian të vullnetarizmit

Të pakësohen pengesat e aktiviteteve vullnetare në BE dhe qytetarët e vendeve të ndryshme të jenë më shumë në dijeni për këto çështje. Ky është njëri i qëllimeve të Komisionit Evropian, i cili shpalli 2011-ën Vitin evropian të vullnetarizmit. A u bëmë..

19.12.11 14:21 |
Всички новини: днес | вчера