Eмисия новини
от часа
Kuvendi Popullor

Agjencia “Gallëp”: Në parlamentin e ardhshëm “të vegjlit bëhen të mëdhenj “

Protestat, dorëheqja e qeverisë dhe zgjedhjet përpara afatit  përkrahen, pavarësisht se akoma nuk shikohet alternativa e qartë dhe liderët e rinj. 62% nga bullgarët i përkrahin protestat, “kundra” janë 23,7%. “Për” dorëheqje të qeverisë janë 58,9%, kurse..

17.08.20 16:54 |
Всички новини: днес | вчера