Eмисия новини
от 20.00 часа

Ekologë hulumtojnë sjelljen dhe popullatën e delfinëve në Detin e Zi

Studimi i dytë i këtij viti mbi popullsinë e delfinëve në Detin e Zi është duke u zhvilluar. Sondazhi përgjatë bregut jugor të Detit të Zi tashmë është drejt fundit dhe në gusht, nëse moti është i favorshëm, do të bëhet edhe përgjatë bregdetit tonë..

31.07.22 07:20 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера