Днес

Some Details

С програма „Днес“ в следобеда на 14 януари

Как Община Шумен отговори на притесненията на жителите от кв. „Дивдядово“ около строителството на завод за производство на пелети от битови отпадъци? Вижда ли се краят на делото „Хитрино“? Какви идеи и предложения бяха дадени при публичното обсъждане на..

публикувано на 14.01.20 в 12:51

Транспорт, сепариране на отпадъци, проекти, писма и текстове на Яворов в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен в последния работен ден на седмицата - петък можете да проследите: - Как проектът "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух" ще бъде от полза на русенци следи Галя Савова; - На..

публикувано на 10.01.20 в 10:09

С програма „Днес“ в следобеда на 9 януари

Как пътуващите в страната ще бъдат засегнати от стачката на автобусните превозвачи в понеделник? Ще оцелее ли породата източнобалканска свиня след установеното ново огнище на африканска чума в смядовското село Веселиново? Защо в Силистра са две..

публикувано на 09.01.20 в 13:01

Вода и хляб в програма "Днес"

В сряда, 8 януари, от 13 до 17 часа, с програма "Днес" на Радио Шумен можете да проследите: - Как синдикатите гледат на предложението позволеният от закона извънреден труд да се увеличи от 150 на 300 часа следи Стоян Стоянов; - Ще поскъпне ли хлябът след..

публикувано на 08.01.20 в 10:45

С програма „Днес“ в следобеда на Богоявление

Кой успя да хване богоявленския кръст във водите на язовира край Шумен? Какви мерки ще ограничат новото огнище на африканска чума по свинете в с. Никола Козлево? Как мобилни екипи от община Русе ще следят за замърсяването на въздуха от отоплението с твърдо..

публикувано на 06.01.20 в 12:41
Премиерът Бойко Борисов провери и напредъка при изграждането на отсечката между Ябланица и Боаза на магистрала „Хемус

С програма „Днес“ в следобеда на 3 януари

Как върви строителството на АМ „Хемус“ в близост до шуменското село Черенча, инспектира премиерът Бойко Борисов?Защо залагат повече пари за миене на улиците в Русе през 2020 г.? Какви са финансовите възможности на болницата във Велики Преслав? Кога ще..

публикувано на 03.01.20 в 12:48

"Днес" в първия работен ден на 2020 г.

В програма "Днес" на Радио Шумен на 2 декември, от 13 до 17 ч. можете да проследите: - Как деца сурвакаха кмета на Шумен Любомир Христов, как той прие благопожеланията за здраве и дълголетие, коментира ли актуалните страхове на гражданите за спиране на..

публикувано на 02.01.20 в 10:48

Програма "Днес" в петък

В програма "Днес" на Радио Шумен в петък, 27.12 от 14 до 17 часа може да чуете: - Кои бяха темите на предновогодишната среща на кмета на Община Разград Денчо Бояджиев и екипа му с журналисти; - Как се заплаща празничният труд и спекулират ли често..

публикувано на 27.12.19 в 11:53
Дядо Коледа в своята шейна 
близо до градчето Рованиеми, считано за негов официален дом

С програма „Днес“ в коледния следобед

Какво си пожелаваме на Коледа и защо ни е толкова важен празникът? Как се става спортист номер едно на Шумен? Рецептата за успех получаваме от боеца Иван Иванов, световен шампион по муай тай. Какви са съветите за незабравими коледни снимки на..

публикувано на 25.12.19 в 13:33

Търсете си парите за празничен труд!

Как се заплаща положеният труд по време на официални празници? Как да намалим хранителните отпадъци? Какви са съветите към шофьорите преди поредицата от почивни дни. Това са акцентите в предпразнчиния следобед. Бъдете с програма „ДНЕС“ и на 23-ти..

публикувано на 23.12.19 в 09:57
Подкасти от БНР