По първи петли

Some Details
Централен Балкан гора планина дървета зеленина туристически пътеки

Търсим пътеките на лятото

Накъде искате да ви отведат пътеките на лятото. Любимите места и хора ще търсим в предаването „По първи петли“ на 31 юли. С вас в петъчното утро ще бъдат Катерина Петрова и Розалина Райчева. Ще ви срещнем с един млад човек, който търси пътеката към..

публикувано на 30.07.20 в 16:49

С "По първи петли" и на 17 юли

  В какво вярвате? Това ще ви попитаме тази нощ в предаването ,,По първи петли“ на програма ,,Хоризонт“, излъчвано от студио едно на Радио Шумен. Водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Диана Лазарова. Ще ви очакваме от 4 до..

публикувано на 16.07.20 в 10:12

"По първи петли" на 10 юли - разказ за България

В „По първи петли“ на десети юли ще очакваме да чуем вашите хубави думи за България – кои са те, какво бихте разказали за страната ни на този, който идва в нея за първи път. А ние ще ви разкажем какво може да видите в Шумен като турист, както и ще ви..

публикувано на 09.07.20 в 14:44
Снимка: Мо Рамадан

Какво не си струва да помним - в "По първи петли"

Какво не си струва да помним? С отговорите на този въпрос ще ви очакваме в предаването „По първи петли“ на 26 юни. С вас в петъчното утро ще бъдем Катерина Петрова и Данаил Денчев. Подготвили сме ви среща с проф. Анри Кулев, ще разкрием и част от..

публикувано на 25.06.20 в 15:52

Бъдете тази нощ с предаването ,,По първи петли"

  Как усещате, че някой истински ви желае в живота си? Това ще ви попитаме тази нощ в предаването ,,По първи петли“ на програма ,,Хоризонт“, излъчвано от студио едно на Радио Шумен. Водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор –..

публикувано на 21.05.20 в 09:12

"По първи петли" - за страданието в Разпети петък

На Разпети петък в предаването „По първи петли“ ще ви попитаме “На какво ни учи страданието”. По тази тема със сигурност има какво да ни радкаже русенката Лидия Лечева, която страда от множествена склероза и отложи операцията сив Москва заради..

публикувано на 15.04.20 в 16:58

За какво е време сега - в "По първи петли"

За какво е време сега. Отговора на този въпрос ще търсим в предаването „По първи петли“ на 10 април. Ще чуем размислите на Неда Антонова за духа по време на карантина, а от Мария Донева ще научим какво е усещането на четеш поезия в социалната..

публикувано на 09.04.20 в 16:21

И този петък с ,,По първи петли" и Радио Шумен

  Кои думи ви лекуват и кои разболяват? Това ще ви попитаме в предаването ,,По първи петли“ на програма ,,Хоризонт“, излъчвано от студио едно на Радио Шумен. Водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Розалина Райчева. Ще ви..

публикувано на 31.03.20 в 14:48

Търсим светлите хора

„В тъмните времена най-добре се виждат светлите хора“ - мисълта е на Ерих Мария Ремарк. В предаването „По първи петли“ на 27 март ще търсим светлите хора, които правят дните ни по-добри, особено през последните седмици. Добро утро в петъчната..

публикувано на 26.03.20 в 18:29

"По първи петли" на 13 март - едно положително преживяване

Какво ви създава положителни емоции, е въпросът, който ще отправим към слушателите на предаването „По първи петли“. След като в последните седмици определено не липсват събития, които да ни причиняват стрес и безпокойство, да превърнем срещата си в..

публикувано на 12.03.20 в 13:20