Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Темите на „ДЕНЯТ НА СОВИТЕ” - 12.10. – 18.10.2012 г.

ПЕТЪК – 12.10 - М. Койнов – Какви ги мътим – какви се люпят?
 
СЪБОТА – 13.10 - Хр. Димитрова – Ключов израз „ДАЛЕЧЕ ОТ ОЧИТЕ – ДАЛЕЧЕ ОТ СЪРЦЕТО“.
 
НЕДЕЛЯ – 14.10 - Р. Чернева – Какво неусетно изчезва в живота ни?
 
ПОНЕДЕЛНИК – 15.10 - И. Маринова – Кои грешки и обърквания са забавни?
 
ВТОРНИК – 16.10 - М. Койнов – Шеф на какво и на кого искате да бъдете?
 
СРЯДА – 17.10 - Хр. Димитрова – Кога си казвате „ВЕДНЪЖ СЕ ЖИВЕЕ“?
 
ЧЕТВЪРТЪК – 18.10 - Р. Чернева – От какво си струва да пестим?
ВИЖТЕ ОЩЕ

Петък сутрин с "Оттука започва денят"

Лятото е и време за ремонти – читалищата в пет от селата на община Търговище ще бъдат ремонтирани и обновени, още за тези дейности ще чуете в петък сутрин в „Оттука започва денят“. В силистренското село Ситово откриха параклис с посланието божията милост да пази шофьорите и пътуващите, да бди над семействата, да дава разум за мир и за добри човешки..

публикувано на 02.07.20 в 14:15

Оттука започва 2 юли

Многодетна майка разчита на парите от липовия прашец, сметен от улицата, за да купи закуска на децата си. Ще ви срещнем с жената от Шумен в разговор, който поставя различни по аспект актуални въпроси. Кой е силистренският благодетел разчистил буренясалия терен на стадиона в айдемирският квартал Татарица и какви са амбициите на местните хора? Какви..

публикувано на 01.07.20 в 16:24

Оттука започва първи юли

В първия ден на юли, добро утро от студиото на Радио Шумен ще ви кажем в „Оттука започва денят“ веднага след новините в седем. Юли започва с по-високи пенсии, с по-нисък ДДС за някои стоки и какво още да очакваме през новия месец, ще ви кажем в предаването. Ще напомним на зрелостниците, че трябва да плащат вече сами здравните си вноски, а прохлада от..

публикувано на 30.06.20 в 15:03

Последно юнско утро с "Оттука започва денят"

Да споделим последното юнско утро, заедно да го посрещнем с усмивка и добро настроение! Тази покана отправя към вас екипа на „Оттука започва денят“ във вторник сутрин. Трябва ли да се въведе задължителен PCR тест при прием в болница, каквото е предложението на българският лекарски съюз? Ще чуете коментара на директорът на шуменската болница д-р..

публикувано на 29.06.20 в 16:48
МБАЛ Силистра

Програма "Днес" - с медицински, образователни и театрални теми

Темите и събитията, които може да проследите в програма "Днес" в понеделник от 13 до 17 часа: - Медиците от Спешния център към Многопрофилната болница за активно лечение в Силистра продължиха работа днес, въпреки че вече са подали колективна оставка. Доктор Даниела Костадинова ще коментира казуса в интервю на Катерина Петрова; - В Тутракан..

публикувано на 29.06.20 в 12:43

„Щура събота“ в следобеда на 27 юни

Какви са емоциите по време на тренировъчния ден на „Планинско Шумен: Спомен за Вальо“? Кой е графити артистът, който вече втори ден рисува срещу Томбул джамия в Шумен ликът на легендарния актьор Тодор Колев? Какво е да си различен в България? Ще чуем от провокативната Елза Парини. Това са темите, за които ще говорим в "Щура събота". Изберете компанията..

публикувано на 27.06.20 в 14:56

В „Денят на совите“ на 26-ти юни:

Ще ви провокираме с коментар на слуховете, че порция цаца на морето това лято ще струва 30 лева. Ще ви срещнем с историята на една жена, за която камъните и кристалите са повече усещане, отколкото материя. И ще ви попитаме: Кои дарове на природата цените най-много? Покана от екипа днес Розалина Чернева и Петромил Кулев да останете с Радио Шумен след 21,00,..

публикувано на 26.06.20 в 20:23