Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

„Часът на репортера“ - 24 септември, 2013 г.

Снимка: Архив
Когато майчината вяра е по-силна от лекарските диагнози – в „Часът на репортера” днес, с водещ и автор Людмила Борисова, ще чуете историята на Даниела Тодорова – майка на футболиста Дарин Тодоров, изпаднал в будна кома след тежка катастрофа. Какво е да не загубиш надеждата в най-трудния момент за една майка – когато синът й е между живота и смъртта, разказва Даниела Тодорова. Ще разберете още каква е Даниела през погледа на нейните приятели – как те приемат нейната увереност, че няма невъзможни неща дори и в битката със смъртта. Силата на духа прави чудеса в медицината, признава и доктор Атанас Атанасов, управител на болницата в Нови пазар, където Дарин беше настанен след животоспасяваща операция в Германия.
Чуйте предаването в прикачения файл. 
Сега Дарин Тодоров се нуждае от рехабилитация в Поморие. За възстановяването му са необходими три курса по петнайсет дни. Цената на единия курс е 3 000 лв., но семейството не разполага с необходимите средства. Ако Вие сте в състояние да помогнете, поредното чудо с Дарин Тодоров да се случи, направете го чрез дарителските сметки:
Банкови сметки в „Уникредит Булбанк“:
IBAN в лева - BG31UNCR70001519456109 - BIC: UNCRBGSF
IBAN в евро - BG74UNCR70001519456111 - BIC: UNCRBGSF
Телефон на родителите му: 0896/790 016
ВИЖТЕ ОЩЕ

В събота вечер с ,,Денят на совите"

 Песните на Лазаровден са благослов за здраве, любов, плодородие и благополучие. За какво се пее във вашите любими песни? Това е една от темите в съботното предаване ,,Денят на совите“. В късната рубрика ще разкажем за обичая ,,Лазаруване“ от кубратското село Юпер, който влезе неотдавна в списъка на нематериалното и духовно наследство на ЮНЕСКО...

публикувано на 22.04.21 в 14:14

С ,,По първи петли" и на 23 април

   Бъдете в петък с предаването ,,По първи петли“ още в 4 часа през нощта. То се излъчва от студио едно на Радио Шумен по програма ,,Хоризонт“. Екипът, който   ще е с вас в първите часове на новия ден: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор Пламена Бръчкова.  До 6 часа на 23 април – много музика и интересни теми! Да посрещнем..

публикувано на 22.04.21 в 11:21

Оттука започва 22 април

В „Оттука започва денят“ на 22 април – Световния ден на Земята, ще провокираме отговорното отношение към околната среда заедно с учениците от Езиковата гимназия в Шумен, които са организирали засаждане на дръвчета. Ще разберете още как в Търговище надграждат проекта за патронажна грижа, а в Силистра продължава акцията „Великденски кошници“ в подкрепа..

публикувано на 21.04.21 в 14:06

И във вторник с Радио Шумен от сутринта

Посрещнете 20-ти април с Радио Шумен и предаването ,,Оттука започва денят“. Всичко актуално и много музика от 7 до 10 часа. Бъдете с екипа: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Петромил Кулев. Може да ни слушате и онлайн от сайта на Радио Шумен.

публикувано на 19.04.21 в 11:06

Как се промени общуването ви с хората?

Кое е най-интересното, което ви се случи или ви впечатли през отминаващата седмица? Това ще бъде въпросът в актуалната част на „Денят на совите“ в неделя. В късната рубрика очаквайте разговор с Виктор Ценков-председател на Федерацията на радиолюбителите по случай Световния ден на радиолюбителите 18 април. А въпросът към вас ще бъде: Как се..

публикувано на 18.04.21 в 18:45

Приятно съботно утро с Радио Шумен

  Бъдете и на 17 април с предаването ,,Оттука започва денят“. От 7 до 10 часа екипът, който   ще е с вас: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор - Пламена Бръчкова. Много музика и интересни теми в съботната утрин. Може да ни слушате и онлайн от сайта на Радио Шумен. Да посрещнем деня заедно!

публикувано на 16.04.21 в 10:12

Кое ви носи спокойствие?

Какво предвиждате за парламента? Това ще бъде въпросът в актуалната част на „Денят на совите“ в деня, в който започна работа 45-тото Народно събрание на България. В късната рубрика- интервю с психотерапевта д-р Пламен Димитров за кризата на психичното здраве в България, предизвикана от пандемията КОВИД-19. А въпросът ще бъде: Кое ви носи..

публикувано на 15.04.21 в 19:37