Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Удариха наркогрупа пред "Арена Шумен"

4
Снимка: Радио Шумен

20-годишен мъж от Шумен е задържан по време на сделка с наркотични вещества.

Около 14:30 ч. вчера на паркинг пред „Арена Шумен“ полицейски служители забелязали криминално проявен местен жител. Белезниците щракнали, когато младият мъж предавал 12 пликчета с чай за пушене на други двама мъже на 24 и 22 години от Разград.

Веществото е иззето и ще бъде изследвано в лаборатория.

Случаят е докладван в прокуратурата.

20-годишният шуменец е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Задържани са и двамата разградчани и непълнолетен шуменец.

По случая е образувано досъдебно производство. 


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Дариха респиратор на МБАЛ - Шумен

Респиратор получи днес МБАЛ - Шумен. Апаратът е дарение от собственика на верига хранителни магазини. Предстои респираторът да бъде поставен в Отделението по анестезиология и интензивно лечение, където се наблюдават пациентите в най-тежко състояние. Продължава набирането на средства по инициативата на Община Шумен и Стопанската камара „Помогни..

публикувано на 08.04.20 в 13:53

Няма опашки пред Бюрото по труда

Няма опашки и напрежение в работата на Бюрото по труда в Шумен, установи наша репортерска проверка. Осигурена е добра организация за регистрацията на безработните и за извършване на другите услуги от трудовите експерти.   Притокът на граждани е намалял в сравнение с предишните два дни, когато се е струпвал голям брой хора, работили за една и..

публикувано на 08.04.20 в 11:50

Мъж под карантина - навън

Полицейски служители на РУ- Велики Преслав са установили, че 54-годишен мъж не спазвал наложената му карантина. Проверката е била извършена в близко село вчера сутринта. Мъжът не бил на адреса. Образувано е досъдебно производство. Случаят е докладван в Районната прокуратура в Шумен.

публикувано на 08.04.20 в 11:41

Разчистват горски маршрути

Дирекцията на Природния парк „Шуменско плато“ ще предприеме действия за разчистване на основните маршрути от паднали дървета, съобщи инж. Васил Василев, директор на Дирекцията на парка. Буковите гори на платото са над 100-годишни и това е причината при силен вятър да падат дървета и клони в районите, където се среща мизийския бук...

публикувано на 08.04.20 в 11:09

Пръскат срещу кърлежи

Започва обработката на зелените площи срещу кърлежи в Шумен. То ще се извършва по график, като третирането на зелените площи ще започне от тази събота, 11 април. От 6.30 ч. сутринта ще се обработват пешеходните алеи в централната градска част и Градската градина. В началото на следващата седмица дейностите ще продължат в квартал „Боян Българанов“..

публикувано на 08.04.20 в 10:11

Част от Нови пазар без вода

Без вода е ул. "Патриарх Евтимий" в Нови пазар, съобщават от ВиК - Шумен. Причината е авария на водопроводната мрежа. Екип на дружеството вече работи по отстраняването на проблема, очаква се водоподаването да бъде възстановено до 14 ч.

публикувано на 08.04.20 в 09:25

Първи починал в Шумен след COVID-19

Първи пациент с прекарана инфекция от коронавирус почина в Шумен. Това съобщиха от МБАЛ - Шумен. Мъжът е на 66-годишна възраст, коронавирусната инфекция при него е била овладяна и е имал 2 отрицателни  резултата. Той обаче е имал тежко придружаващо заболяване – напреднал белодробен карцином. От взетите вчера 8 проби няма положителни за COVID-19,..

публикувано на 08.04.20 в 09:17