Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

С програма „Днес“ в следобеда на 6 февруари

2
Снимка: Радио Варна, Г.Гаврилова

Макар и закъсняла – зимата пак ни изненада. Каква е актуалната пътната обстановка в Североизтока? Остава ли блокиран Разград, продължава ли да навява по главните пътища в Силистра и Търговище? Как върви отстраняването на ВиК аварията, която остави Шумен без вода? С колко часа закъснение пристигнаха в Шумен пътуващите с нощния влак от София за Варна? Какви са звездните гости в концерта на шуменската симфониета тази вечер?

Отговор на тези въпроси чуйте в програма „Днес“. Тя започва минути след 13:00 и продължава до 17:00 ч. Изберете компанията на репортерите на Радио Шумен, водещия Стоян Стоянов и музикалните редактори Петромил Кулев и Драгомир Симеонов.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

В „Денят на совите“ на 8-ми декември:

Ще приемаме и предаваме поздрави за нови и стари студенти, ще коментираме новините и събитията от деня и ще споделяме ефирната мъдрост на нощните птици на Североизточна България. Затова още след 21,00 ще направим класацията Топ 3 на най-важните вести от деня, а след това ще ви попитаме: В какво сте постигнали най-високата научна степен? В късната рубрика..

публикувано на 08.12.21 в 19:59

Оттука започва девети декември

В „Оттука започва денят“ на девети декември ще припомним къде и как могат да бъдат настанени на топло бездомниците. Ако познавате такъв човек или случайно видите скитащ се, не оставайте безразлични, а подайте сигнал на социалните работници. Още по темата – в четвъртък сутрин. Какво възнаграждение се дължи и за кои празнични и почивни дни през..

публикувано на 08.12.21 в 13:46

Денят на совите на 7 декември

Във вторник във времето за диалог след 22 часа, ще говорим по темата: Български патент ли е израза:„Така ни е било писано!“? Вярвате ли, че не сме господари на съдбата си или подобен изказ е признато поражение, оправдание за несгодите в живота ни. В късната рубрика, днес посветена на  25 години Денят на совите ви срещаме с жената - емблема на..

публикувано на 07.12.21 в 19:10

Какви празници очаквате?

Какви празници очаквате- традиционни или различни? Това ще бъде въпросът в първата част на „Денят на совите“ на 5 декември. След 22 часа ще чуете една 17 годишна шуменка- Таня Вълчева, която отделя време и енергия за доброволчество. А въпросът към вас ще бъде: За какво не чакате отплата? Пламена Бръчкова и Мина Денева сме екипът в студиото...

публикувано на 05.12.21 в 18:23

Оттука започва шести декември

В понеделник сутрин на шести декември ще честитим Никулден на имениците, ще си спомним традициите на този ден и ще започнем новата седмица с добро настроение, дано и с добри новини. В „Оттука започва денят“ ще ви разкажем как едно училище в Шумен се грижи учениците му да повишат успеха си, ще разберем и дали шофьорите ще плащат по-малки данъци в Русе,..

публикувано на 05.12.21 в 10:05

Оттука започва 4 декември

Съботният ефир на Радио Шумен ще ви предложи информация за текущите кампании в помощ на болни, бедни и социално уязвими групи в Североизтока. Как можем да станем част от доброто преди празниците, ще чуете, ако се събудите с нас.  Повече от 100 са бездомните и скитащи хора в Русе, които през зимата разчитат на топла супа и пакет за цяла седмица -..

публикувано на 03.12.21 в 16:44

С ,,Денят на совите" в петък вечерта

  В Международния ден на хората с увреждания ще попитаме: Какво ви прави по-силни? В късната рубрика, посветена на 25 годишнината на предаването, заедно със слушателите сме подготвили рибни рецепти.   Бъдете с Радио Шумен от 21 до полунощ с екипа: водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор Драгомир Симеонов. Ще ви..

публикувано на 02.12.21 в 15:23
Подкасти от БНР