Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

В Шумен отново на училище

Снимка: БГНЕС

Учениците в Шумен отново са на училище. Как започна първият учебен ден след грипната ваканция? Как се справят детските градини? Как във Върбица се справят с изискванията  покрай опасността от корона вируса Как работят заведенията за обществено хранене  докато Здравните инспекции и Агенциите по безопасност на храните си прехвърлят отговорността по контрола на чистотата и реда в ресторантите и кафенетата? Падна цената на петрола, а цените на горивата кога? Репортаж от Първата редовна годишна среща  за 2020 г. на мрежата  на обществените посредници в Република България. Това са основните теми в програма „ДНЕС“ на 12-ти март. Венета Стоянова и Пламена Бръчкова ще избират музиката. Аз съм Мина Денева и ви каня да бъдем заедно от 13 до 17 часа.


ВИЖТЕ ОЩЕ

С Радио Шумен от рано в петък

   Много музика и всичко важно от Североизтока в ефира на радио Шумен и в петък. На 15 октомври бъдете от 7 до 10 часа с предаването ,,Оттука започва денят“ и екипа: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Пламена Бръчкова. Може да ни слушате и онлайн от сайта на Радио Шумен.

публикувано на 14.10.21 в 10:41

Три неща, които да пазим в тайна

Кои са те - трите неща, които е добре да не споделяме с много хора? Това ще ви питаме в "Денят на совите" на 13 октомври, но във втората част, защото началото е за актуалния въпрос. Той пък днес е вдъхновен от тегленето на жребия в ЦИК за номерата на бюлетините в предстоящите избори 2 в 1. Кандидатите за властта си харесаха номерата, а вие харесахте ли..

публикувано на 13.10.21 в 20:36

Споделете утрото си с нас!

Ще се увеличи ли цената на таксиметровите услуги в Русе? Как Covid кризата се отрази на музеите? Как Нови пазар ще отбележи празника си ? Това са само част от въпросите, на които ще търсим отговор в утрото на 14 октомври. В компанията на радио Шумен ви гарантираме интересна сутрин. Веднага след новините в 7:00 ч. бъдете с предаването „Оттука..

публикувано на 13.10.21 в 14:54

„Днес“ в следобеда на 13 октомври

Избираме народни представители за трети път тази година. Как политическите сили подредиха листите си за шуменския многомандатен избирателен район? Защо студенти в Шуменския университет изучават китайски език? И кой ги обучава? Как в Русе ще отбележат 100 години от основаването на младежкото крило към международното движение Червения кръст? Форум в..

публикувано на 13.10.21 в 12:05

Интересно утро с Радио Шумен и на 12 октомври

  Усетете чрез Радио Шумен как приятно може да стартира вторникът с предаването ,,Оттука започва денят“. И на 12 октомври ще ви предложим всичко актуално и много музика   от от 7 до 10 часа. Водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Венета Стоянова. Може да ни слушате и онлайн от сайта на Радио Шумен.

публикувано на 11.10.21 в 10:51

Кое ви топли?

Кое ви топли? Това ще бъде въпросът в първата част на дъждовната и студена съботна вечер. След 22 часа ви предлагам да свържем темата с днешния Световен ден на пощите. Кое е по-вълнуващо- да получиш или да напишеш писмо? В късната рубрика ще ви припомним интересни щрихи от срещи преди пандемията на Христина Димитрова с колоритни..

публикувано на 09.10.21 в 19:04

И в събота сутринта с Радио Шумен

  Приятно утро на девети октомври с Радио Шумен! Бъдете с предаването ,,Оттука започва денят“ от 7 до 10 часа. Екипът, който  ще е с вас в първите часове на деня: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Пламена Бръчкова. Много музика, интересни теми и талантливи събеседници от рано сутринта. Може да ни слушате и онлайн от..

публикувано на 08.10.21 в 15:55