Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Излекувана от COVID-19 благодари с торта

4
Снимка: МБАЛ - Исперих

С торта в ръка излекувана пациентка от COVID-19 благодари на медиците от МБАЛ - Исперих за положените грижи.

Зад този успех стои денонощният труд на екипа на Отделението по вътрешни болести начело с д-р Танер Ахмедов, д-р Ареф Шакиба, д-р Первин Шакир и много специалисти, медицински сестри и санитари.

"Благодаря ви безкрайно за всичките ви добри дела. Да сте живи и здрави!", е изписано с шоколад върху глазурата на тортата.


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

За безопасни избори

Хода на масовата ваксинация и безопасното протичане на изборния процес проследи днес в Разград зам.- министърът на здравеопазването Евгени Григоров. Той обяви, че за всеки член на комисия са осигурени по две предпазни маски и ръкавици. Доц. Григоров посети МБАЛ „Свети Иван Рилски“ в Разград, където се намира имунизационният кабинет в лечебното..

публикувано на 24.02.21 в 14:27

Разград с мартенска украса

Започна украсяването за предстоящите мартенски празници в Разград, съобщават от общината. В червено-бели цветове вече са облечени няколко дървета в южния парк в жк „Орел“, както и до новопоставената беседка до кръстовището на ул. „Странджа“ и ул. „Велес“. Предстои около нея да бъдат засадени и цветна леха и храстовидна растителност.  Като част..

публикувано на 23.02.21 в 14:25
МБАЛ - Исперих

Д-р Иван Гайдаров - единствен кандидат

Кандидатурата на д-р Иван Гайдаров за управител на МБАЛ - Исперих е внесена в Общинския съвет. Това съобщиха за Радио Шумен от общинската администрация. Извънредната сесия е насрочена от 17.00 ч. днес. Ако съветниците утвърдят решението на комисията, провела конкурса за избор на управител на здравното заведение, кметът на Община Исперих ще..

публикувано на 23.02.21 в 11:35

Ваксини за полицията

Във връзка със създадена организация по ваксиниране полицията в Разград предоставя възможност на всички свои пенсионирани служители, желаещи да се имунизират срещу COVID-19, да го направят на 25 февруари след 13.00 часа. Имунизацията ще се извърши с ваксината на ”Астра Зенека” в сградата на Областната дирекция срещу представена лична карта и документ,..

публикувано на 22.02.21 в 14:46

Не се разбраха за СИК в Разград

Без консенсус завършиха консултациите за състав на секционните избирателни комисии в община Разград. Предложението на общинската администрация на основание нормативната база е ПП ГЕРБ да има 201 членове, от които 68 ръководни места в 68-те секционни комисии. За Коалиция „БСП за България“ се полагат 151 членове, от които 68 ръководни места, за..

публикувано на 22.02.21 в 11:37

Шофьор зареди и избяга

Шофьор опитал да зареди гориво и да избяга, без да плати, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград. Случката се разиграла около 18 ч. на 21 февруари на бензиностанция в Кубрат. Лекият автомобил „Сеат Толедо“ със силистренска регистрация и 30-годишният водач от село Брестовене са установени. Мъжът платил зареденото гориво на стойност..

публикувано на 22.02.21 в 09:24

Пострадал при ловен излет

36-годишен мъж от кубратското село Задруга е пострадал при ловен излет. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР- Разград. П отърпевшият е потърсил медицинска помощ  около 17 часа вчера от болницата в Русе.  При проверката е установено, че мъжът се самонаранил по време на редовен лов в землището на село Тертер. Стреляйки с ловна пушка, рикоширала..

публикувано на 21.02.21 в 11:47