Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Мокри пътища

2
Снимка: Радио Варна,Г.Гаврилова

Мокри са пътищата в Шуменска и Търговищка област, информират от Областните пътни управления. Температурите са положителни - между 3 и 6 градуса. Времето е без валежи и мъгли. 

Две машини са на обход по републиканските пътища в Шуменско, четири на територията на област Търговище. 

Сухи са настилките в Силистренско и Разградско. 

Няма въведени ограничения или затворени пътни участъци. Не са съобщавани инциденти с хора или автомобили.


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Уроци за Деня на Земята

Над 150 деца от четвърти клас на II СУ „Проф. Никола Маринов“ и I ОУ „Христо Ботев“ в Търговище ще се включат в тематични уроци за Деня на Земята, съобщават от Регионалната инспекция по околната среда и водите в Шумен. Срещите са организирани по покана на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните..

публикувано на 19.04.21 в 11:12

Консултации за нов кабинет

Президентът Румен Радев започна консултации с парламентарните групи за правителство. При откриването им той призова всички партии и парламентарни групи да поемат своята отговорност, като подчерта, че формирането на правителство е изцяло отговорност на парламента и партиите там. „Президентът не може да бъде архитект на бъдеща коалиция и управление...

публикувано на 19.04.21 в 10:14

НОЩ се завръща

Премиерът в оставка е разпоредил на министъра на здравеопазването Костадин Ангелов дейността на НОЩ да бъде възстановена, докато бъде избрано ново правителство. Това стана ясно на извънреден брифинг на ГЕРБ. По думите на Борисов, повечето партии в парламента са призовавали за закриването на Националния оперативен щаб и предложи д-р Александър..

публикувано на 19.04.21 в 08:43

Облаци и дъжд в понеделник

Температурите в Североизтока в 6 часа тази сутрин са: Шумен, Търговище и Силистра – 7 градуса, Разград – 6 и Русе – 8 градуса. В Шумен атмосферното налягане е 990 хектопаскала, малко по-високо от средното за месеца, ще продължи да се понижава и ще стане по-ниско от средните стойности. Относитлната влажност на въздуха е 90%. Мъгла намалява..

публикувано на 19.04.21 в 06:41

Новозаразените с COVID-19 намаляват

Новозаразените с COVID-19 в Североизточна България през последното денонощие са 35. Най-много – 17 - са те в Русенска област, най-малко – двама – в Шуменска. В Разградско новите заразени с коронавируса са 9, в Търговищко – 4, в Силистренско – 3. Това са данните от Единния информационен портал. В страната новите случаи на COVID-19 за последните..

публикувано на 19.04.21 в 06:26

Планово без ток в понеделник

Без ток ще останат и днес населени места в Североизточна България, а причина за това са ремонти и обслужване на съоръженията.   В Шуменска област захранване от 9 ч. до 17 ч. няма да има в част от Плиска – по улиците „Христо Ботев“, „Рила“, „Маршал Толбухин“, „Щирков“, „Хан Крум“, „Никола Вапцаров“, „Пирин“, „Успенски, „Шипка“, „Витоша“,..

публикувано на 19.04.21 в 05:55

Седмична прогноза 19 - 25 април

В началото на периода ще се задържи облачно. Валежи, повсеместни и с по-значителни количества, се очакват  главно в понеделник около и следобед, както и през нощта срещу вторник. Тогава валежите ще са по – слаби и на по – малко места. Вятърът ще е слаб от север, през деня умерен от североизток. Температурите ще са с малък денонощен ход,..

публикувано на 18.04.21 в 15:32