Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Нов полицейски шеф в Кубрат

Снимка: ОДМВР - Разград

Районното полицейско управление в Кубрат е с нов началник от днес, информират от Областната дирекция на МВР в Разград. Това е Йордан Стоянов Йорданов, роден на 28 октомври 1989 г.

Висшето си образование е завършил в Академията на МВР. Постъпва в системата през 2012 г. като разузнавач в сектор „БОП” - Разград. През 2014 г. става разузнавач в група „Криминална полиция” в РУ - Исперих, а през 2015 г. се прехвърля на длъжност „полицейски инспектор” в РУ - Кубрат. От 13 ноември 2018 г. отново е разузнавач в „Криминална полиция” в РУ - Кубрат.

Считано от 20 април 2021 година, със заповед на министъра на вътрешните работи е временно преназначен на ръководна длъжност „Началник ІІ степен на РУ - Кубрат".


ВИЖТЕ ОЩЕ

Голо шоу завърши в ареста

Криминално проявен и осъждан мъж от Малък Поровец извършил непристойна проява в родното си село. Това съобщават от разградската полиция.  На 6 юни около 20.30 ч. 43-годишният мъж се съблякъл гол, пил вода от локва, пасъл трева и тичал по улицата пред очите на съселяните си. За грубото нарушаване на общоприетите правила за поведение на..

публикувано на 15.06.21 в 09:48

Част от Кубрат без вода

Част от Кубрат ще е без вода днес. От 09:00 до 13:00 ч. заради извършване на аварийно-ремонтни дейности ще бъде нарушено подаването в района на улиците: "Ген. Гурко"; "Рила"; "Розова долина"; "Ген. Столетов"; "Стара планина"; "Вит"; жилищните блокове по ул. "Витоша"; "Н. Вапцаров" - в частта от кръстовището с ул. " Ген. Гурко" до кръстовището с..

публикувано на 15.06.21 в 06:29

Пиян без книжка се заби в ограда

Сигнал за катастрофа в село Китанчево е получен минути след полунощ, информират от Областната дирекция на МВР – Разград. Водачът на „Рено Еспейс“ изгубил контрол над автомобила при ляв завой, блъснал се в оградата на имот и спрял в двора. След произшествието шофьорът напуснал мястото. В хода на предприетите бързи издирвателни действия е..

публикувано на 14.06.21 в 10:05

КАТ ще бди цяло лято

Специализирана полицейска операция по безопасност на движението започва Областната дирекция на МВР-Разград. Засиленият контрол започва от днес и ще продължи до 26 септември. В разгара на отпуските на територията на областната дирекция в Разград се очаква значително повишаване на автомобилния трафик, основно по път І-2. Пътните полицаи ще..

публикувано на 11.06.21 в 14:11
Снимката е илюстративна

9 бона за отворен бар в локдаун

9000 лева глоба за нарушаване на противоепидемичните мерки е платил собственик на заведение в Разград. Това съобщават от Апелативната прокуратура във Варна. На 41-годишния мъж са наложени и пробационни мерки. Подсъдимият бил запознат с временните ограничения за работа, посочени в заповедта на министъра на здравеопазването и въпреки това..

публикувано на 11.06.21 в 13:34

Мъж вилня в казино

Щети за 1000 лв. нанесъл посетител в игрална зала в Исперих, съобщават от разградската полиция. Снощи е получен сигнал от управителя на залата, че клиент е счупил с удар стъклото на един от игралните автомати. В хода на предприетите оперативно-издирвателни действия е установено, че извършител на деянието е криминално проявен и осъждан..

публикувано на 10.06.21 в 09:37

Обсъждат поемане на общински дълг

Публично обсъждане на намерение за поемане на дългосрочен общински дълг организират днес от Община Разград. Идеята е средствата да се ползват за финансиране на проект за саниране и реконструкция на сгради в сферата на културата и изкуството. Предвижда се мерки за енергийна ефективност са бъдат въведени в Регионалната библиотека „Проф. Боян..

публикувано на 10.06.21 в 09:05