Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Четвъртък вечерта с ,,Денят на совите"

  Астролози отбелязват, че предстоящите дни ще се превърнат във важен период от живота на всеки от нас. Колко склонни сте да се доверявате на звездите, числата и други кармични прогнози? Това е една от темите в предаването ,,Денят на совите“ в четвъртък вечер. В късната рубрика с етнолога Ивелина Евтимова ще си говорим за Спасовден. Да бъдем заедно от 21 часа до полунощ! Тази покана ви отправя екипът: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Петромил Кулев.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Бъдете с радио Шумен на 22 септември!

Да посрещнем заедно и 22 септември! Бъдете с предаването  ,,Оттука започва денят” на Радио Шумен и в празничния за България ден! В предаването ще си припомним заедно историческите факти, които не бива да забравяме. Какви събития са довели до обявяването на България за независима държава? И какво е коствал на предците ни този акт? Репортерите на..

публикувано на 21.09.21 в 14:33

Приятно начало на 23 септември с Радио Шумен

  Как спокойно лятото преля с есента. Да усетим заедно щедростта й! Почувствайте я и чрез ефира на радио Шумен и предаването ,,Оттука започва денят“. И на 23 септември ще ви предложим всичко актуално и разпалваща емоциите музика. Усетете това удоволствие от 7 до 10 часа на 23 август с екипа: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален..

публикувано на 21.09.21 в 11:08
Див плаж

За какво не ви стигна лятото?

  В началото на новия сезон „Денят на совите“ започва в екип Данаил Денчев и Мина Денева. Тече Европейската седмица на мобилността. Това ми дава повод на ви попитам за навиците ви, свързани с движението. Колко физическо натоварване ви трябва, за да се чувствате добре? Това ще бъде темата в първата част на предаването. След 22..

публикувано на 20.09.21 в 18:52

„Днес“ в следобеда на 20 септември

Има ли сериозни нарушения при техническите инспекции на училищните автобуси в Шумен? Защо натоварено кръстовище в Нови пазар ежедневно излага на опасност шофьори и пешеходци?  Как новият проект на най-популярните министри Петков и Василев от предходния служебен кабинет ще промени политическата сцена у нас?  Кои са проблемните и важните..

публикувано на 20.09.21 в 11:57

"Оттука започва денят" на 20 септември

В „Оттука започва денят“ в понеделник сутрин да сложим старта на една нова и успешна седмица. От студиото на Радио Шумен добро утро ще ви пожелаят Драгомир Симеонов и Людмила Борисова. В предаването ще се върнем към многото въпроси със старта на учебната година – тя започна присъствено, как ще продължи, предстои да видим, но е по-важно да сме..

публикувано на 19.09.21 в 10:00
Мартин Димитров

„Щура събота“ в следобеда на 18 септември

Как предприемачеството изпрати шуменеца Мартин Димитров на пътешествие в непознати земи, но без средства за оцеляване и връзка с най-близките? Историята разказва репортерът Деян Герговски. Шуменката Ралица Тонева издаде дебютен албум. В него учещата в Нидерландия музикантка изпълнява вокалите и свири на саксофон. В „SKYFEEL“ се съчетават джаз,..

публикувано на 18.09.21 в 14:49

С Радио Шумен и в неделя сутринта

  Все още можем да си поздравим с приятно лятно утро! Да сме заедно чрез Радио Шумен и на 19 септември! Бъдете с предаването ,,Оттука започва денят“ от 7 до 10 часа. Екипът, който   ще е с вас в първите часове на деня: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор - Диана Лазарова. Много музика и интересни теми в неделното утро...

публикувано на 17.09.21 в 11:39