Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Фитнесът не е само спорт

Фитнесът е един от безспорните лидери между различните начини за постигане на по-добър външен вид. При този спорт и резултатите са по-бързо видими, което го нарежда сред най-желаните - непосредствено преди да изложим тяло на плажния пясък...

публикувано на 30.07.20 в 09:27

Пуснато е движението по обновен участък на бул. "България" в София

Движението по обновеното трасе на столичния бул. “България“ в участъка от "Тодор Каблешков“ до “Гоце Делчев“ в посока център е възстановено от днес. Трасето е цялостно обновено с поставяне на хидроизолация при пешеходните подлези, метална мрежа на пътните..

публикувано на 30.07.20 в 08:13

"Йога в парка" - удобно антистрес решение в края на деня

Голям интерес след карантината предизвиква инициативата "Йога в парка”. Тази форма за практикуване на древното изкуство  е начинът на организаторите да споделят любовта си към природата с всички, желаещи да се отърсят от натрупаното напрежение през..

публикувано на 29.07.20 в 19:13

До 10 дни приключва ремонтът в участъка на бул."България" до "Бояна"

До десетина дни трябва да приключат ремонтните дейности в участъка от бул. “България” между бул. “Тодор Каблешков” и ул. “Кумата” в кв. "Бояна", съобщи пред Радио София заместник-кметът на столичния район “Витоша” Кънчо Кънев. Работи се по..

публикувано на 29.07.20 в 18:45
Красимир Иванов

Красимир Иванов - насаме с шедьоврите в празните италиански музеи

В тези динамични времена, в които се отварят и затварят прозорци за пътуване буквално "от днес за утре", как живеят хората, които от години делят времето си между две държави.  Красимир Иванов е свързан с Италия от много години, учил е във..

публикувано на 29.07.20 в 17:19

Протестиращи блокираха централни кръстовища в столицата

Протестиращи са затворили ключови кръстовища в София. Затворен за движение е "Орлов мост", където са се събрали група младежи. Те са седнали на пътното платно, някои играят футбол. Множеството скандира "Оставка". Затворен за движение е бул. "Цариградско..

обновено на 29.07.20 в 17:16

Климатолог: Все по-често се случват екстремни прояви на времето

Новинарските емисии са пълни с информация за екстремни прояви на времето. Това се дължи в голяма степен на технологиите, с които разполагаме, защото такива екстремни прояви на времето са се случвали и преди. Те са в резултат на климатичните промени. Това..

публикувано на 29.07.20 в 16:08

Balcanic - в контакт с природата и вдъхновяващи личности

Асен Величков е автор на идеята Balcanic - един проект, който цели да събере позитивни хора и да покаже един алтернативен начин на живот - този на пътешественика. Асен и неговата партньорка Лаура се впускат в различни споделени преживявания, предимно..

публикувано на 29.07.20 в 15:43

Коронавирусът изглежда е свикнал с хората и вече не мутира

В хода на еволюцията си коронавирусът вероятно е спрял да мутира и в резултат на това може да се адаптира по-добре спрямо човешкия организъм. Това му позволява да бъде по-заразен, смятат учени от политехническия университет в Хонконг.  В рамките на..

публикувано на 29.07.20 в 15:11

Блогърка презентира безплатни събития в София

Кризата с Covid-19 от здравна, за много хора се превърна във финансова. В разгара на лятото София предлага много и различни събития, които примамват всички, но голяма част от тях са платени. Има, разбира се, и безплатни събития, които блогърката..

публикувано на 29.07.20 в 11:24