„Парти с кауза“ в подкрепа на кампанията „Капачки за бъдеще“

Двама млади приятели намират баланса между доброто настроение и благотворителността като организират „Парти с кауза“ в подкрепа на кампанията „Капачки за бъдеще“. 

Християна Кънева, която от години се развива в сферата на социалните грижи и подпомагане, и Пресиян Пеев, който работи в IT сектора, обединяват усилия, за да помогнат на нуждаещите се от следродилна грижа бебета. 

Християна и Прeсиян

Партито ще се проведе тази сряда от 20:30 часа в столично заведение и ще предложи на посетителите различни занимания като зумба и кизомба танци, модно ревю на бански костюми, благотворителен търг и много други изненади. 

Всички средства, които ще съберат гостите, ще бъдат дарени за закупуване на кувьози за недоносени бебета в различни градове в страната.

„Все по-често научаваме за хора, които имат нужда от финансова подкрепа, за да получат медицински грижи. Това е сериозен проблем, който изисква и сериозно решение. Ние искаме да бъдем част от това решение. Събираме капачки още от времето, когато кампанията не беше толкова популярна. Това е първата кауза, която решихме да подкрепим“, коментираха Християна и Пресиян.

Още - чуйте в звуковия файл.

Последвайте Радио София и в Instagram. Харесайте и страницата ни във Facebook.

Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.