Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Всеки делничен ден от 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути. Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.


СнимкаПосетете Трафик София и във Фейсбук


Публикации

Работи се по предотвратяване ерозия на почвите до метрото в „Дружба”

Предприети са превантивни действия за предотвратяване на ерозия на почвите, встрани от участъка на метрото в ж.к.“Дружба“ - съобщиха от „Метрополитен“ ЕАД. Поради стичане на обилни повърхностни води от стръмния склон в близост със участъка на..

обновено на 11.02.16 в 17:42

Екипи още разчистват клони след силния вятър, няма участъци без ток

Общо 44 сигнала са постъпи в Столичната община след силния вятър в София. Пострадали няма. 28 от сигналите са били за по-сериозни последствия - паднали дървета, клони, светофарни уредби и пътни знаци, каза за Радио София Красимир Димитров от дирекция..

публикувано на 10.02.16 в 18:09

Мъж плати годишната си винетка с жълти стотинки

26-годишен мъж от Велико Търново плати годишната си винетка с жълти стотинки. Михаил Димитров решил да закупи стикера с монети от по 1,2 и 5 стотинки в знак на протест срещу последното увеличение на цената на винетката. Самият той е завършил аграрна..

публикувано на 10.02.16 в 12:58

Трамвай №6 няма да бъде спиран

Трамвай №6 по бул. "Арсеналски" няма да бъде спиран, а само временно ще се измести трасето му, заяви председателят на Столичния общински съвет   Елен Герджиков. Промяната е свързана с новата организация на движение, която се налага на "Петте кюшета"..

обновено на 05.02.16 в 18:32

В сила са нови ограничения в движението заради строителството на третия лъч от метрото

От днес се забранява движението на превозни средства по западното платно на булевард „Евлоги и Христо Георгиеви" - между улица „Силистра" и бул. „Янко Сакъзов". Автомобилите ще се движат двупосочно в източното платно на булеварда в същия участък...

публикувано на 01.02.16 в 17:37

Автомобилната индустрия привлича най-много чуждестранни инвестиции

Как изглежда автомобилната индустрия в България днес? Първо, да опитаме да дадем отговор на въпроса в цифри и факти. Към настоящия момент на територията на страната оперират малко над 100 международни и български компании, чийто капацитет е..

публикувано на 29.01.16 в 19:05
Третият метродиаметър е в зелено

Строителството на новия участък от метромрежата стеснява улици и измества спирки

След три години и половина метрото ще свързва "Горна баня" и "Овча купел" с централна градска част и с "Хаджи Димитър". Ще има и кръстовище на две нива в Красно село. До тогава обаче софиянци ще хабят нерви по стеснените участъци заради строителството...

публикувано на 19.01.16 в 17:45

Падащи клони и дървета създават зимни проблеми на влаковете

Остава усложнена метеорологичната обстановка в страната. Към момента е прекъснато движението на влаковете единствено в участъка Комунари - Шумен, съобщи за Радио София инж. Бисер Минчев, главен ревизор по безопасността на Националната компания..

публикувано на 18.01.16 в 18:34

Обществените велосипеди в София ще се ползват целогодишно и денонощно

Предоставяне на концесия за управление и поддържане на система за отдаване под наем на велосипеди и рекламни елементи, разположени върху части от улици, булеварди и площади, прие днес Столичният общински съвет. Докладът, чрез който се..

публикувано на 14.01.16 в 19:00

На почистващите фирми се плаща за резултат, не за изтекло време

На почистващите автомобили не се заплаща за престоя по стоянките, а само за реално свършена работа. Това каза пред журналисти столичният кмет Йорданка Фандъкова, след благодарствения молебен по случай 138 години от освобождението на София, на който..

публикувано на 04.01.16 в 17:40