Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Всеки делничен ден от 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути. Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.


СнимкаПосетете Трафик София и във Фейсбук


Публикации

Йорданка Фандъкова: Готови сме да започнем 7-те станции по третия метродиаметър до края на годината

Продължава работата по локалните платна на бул. „Цариградско шосе”. Към момента няма забавяне по нито един инфраструктурен обект на Столичната община, но на местата където има забележки, фирмите се връщат, за да ги отстранят. Продължава и..

обновено на 10.11.15 в 18:01

Спечелете уикенд с електромобил в радиоиграта „Еко Трафик“

Всяка сряда в късния следобед от 11 ноември до 2 декември 2015 в "Трафик София" по Радио София ще задаваме въпрос за чиста и безшумна градска среда, свързан с електромобилността. Всички отговорили правилно имат шанс да станат победител в първата..

публикувано на 10.11.15 в 16:14

До 100 000 лв. глоба за фирмите, отговарящи за пътната настилка в София, при установяване на нарушение

Големи глоби ще налага Столичната община ако фирмите, които отговарят за състоянието на пътната настилка в София, ако   допуснат отварянето на дупки по улиците през зимния сезон. Санкциите ще достигат до 100 % от месечните плащания в рамките на..

публикувано на 28.10.15 в 18:48

Защо е тази паника около зимните гуми?

На какво се дължи паниката около смяната на зимните гуми? Защо е пълно със сайтове, които бълват заглавия от типа: "Спират колата от движение ако няма зимни гуми" или "КАТ ни глобява ако нямаме зимни гуми от 1 ноември"? Както в голяма част от случаите има..

публикувано на 26.10.15 в 16:20

Депутати готвят нови изисквания към гумите на автомобилите през зимата и детските столчета

Около 70 народни представители са се обединили около законодателни промени, чрез които да се намалят жертвите на пътя, каза в предаването "Трафик София" на Радио София заместник-председателят на комисията по транспорт в Парламента Иван Вълков...

публикувано на 12.10.15 в 18:24

Организират протест срещу криминализирането на гонките

Участниците в гонки решиха да организират протест срещу проекта за криминализирането на този вид автомобилни състезания. Протестът ще бъде идния вторник, близо до сградата на бившия „Булгарплод“, като идеята е да има закон, който да легализира..

публикувано на 08.10.15 в 17:55

Трима са загинали във верижната катастрофа на Витиня, ранените може да се окажат повече от известните в момента

Трима са загинали, а 8 от ранените в тежката верижна катастрофа в тунела Витиня са настанени в софийски болници. Това съобщи пред Радио София Мариела Маркова – говорител на ОД на МВР – София . Огледът на мястото на инцидента продължава. Изясняват се..

публикувано на 08.10.15 в 17:34

София разполага с над 220 машини за снегопочистване през зимата

Столичният инспекторат проверява готовността на всички 12 фирми, ангажирани със снегопочистването. Те трябва да осигурят над 220 машини за зимния сезон, като при необходимост трябва да обезпечат и с   допълнителна техника. Тази годината..

публикувано на 07.10.15 в 18:55

Всичко за зимните гуми

"Отива си лятото, идва есента" - една добре позната песен на Мери Бойс Бенд, а след есента всички знаем какво следва: зимата и така познатия първи сняг, който изненадва всички, дори и тези, които са се наредили на опашка да ловят снежинките във въздуха. И..

публикувано на 06.10.15 в 16:44

До 10 октомври приключва ремонтът на "Цариградско шосе" между ІV километър и хотел "Плиска"

До 10 октомври ще приключи работата по ремонта на локалното платно на бул. "Цариградско шосе" между ІV километър и хотел "Плиска" в посока центъра на града.  Това каза зам.-кметът по транспорта на столицата Любомир Христов по време на проверка на..

публикувано на 05.10.15 в 17:15