Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Всеки делничен ден от 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути. Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.


СнимкаПосетете Трафик София и във Фейсбук


Публикации

Готвят текстове за криминализиране на гонките

Подготвени са текстове за криминализиране на гонките. Това заяви министърът на правосъдието Христо Иванов. Предвижда се конфискация на автомобили без книжка и след употреба на алкохол. Те обаче са в първоначален вариант, обясни министър Иванов след..

публикувано на 05.10.15 в 12:02

Промени в движението заради XXXII Маратон на София на 4 октомври

Въвежда се временна организация на движението за провеждането на ХХХІІ Маратон на София на 4 октомври, съобщиха от пресцентъра на Столична община. От 10.00 до 16.00 часа на 4 октомври (неделя) ще се проведе Софийски маратон по следния маршрут: старт от..

публикувано на 02.10.15 в 17:54

АПИ пусна интегрирана система, свързваща всички пътни управления в страната и потребителите

Ново приложение за мобилни телефони и таблети ще предоставя безплатна информация за трафика по републиканските пътища. Електронната система се нарича LIMA и вече е активна. Мобилно приложение може да бъде изтеглено от lima.api.bg...

публикувано на 30.09.15 в 18:35

Любомир Христов: Над 35 софийски улици са реконструирани и пуснати в експлоатация

Над 35 улици в София вече са реконструирани и пуснати в експлоатация. Това каза пред журналисти Любомир Христов, заместник-кмет по направление "Транспорт и транспортни, комуникации" по време на инспекцията на ремонта на ул. „Иван Багрянов”. В момента..

публикувано на 25.09.15 в 12:06

Стартира кампанията „Шофирай отговорно и толерантно”

Стартира превантивната кампания „Шофирай отговорно и толерантно” , съобщиха от МВР. Броят на заснетите шофьори, които превишават максималната допустима скорост на пътя е около 40 000 месечно. Всяка седмица се издават по около 5000 електронни фиша,..

обновено на 24.09.15 в 16:01
Автобус 604

Търпи ли ЦГМ критика?

В днешни дни няма как да не признаем, че има една мрежа, която изпреварва всички други информационни източници, независимо дали става въпрос за радио, телевизия, информационна агенция или уеб сайт. Това е социалната мрежа и в частност Facebook. Нормално!..

публикувано на 24.09.15 в 10:39

НКЖИ изгражда допълнителни съоръжения в участъка между Захарна фабрика и Горна баня

До 3 август т. г. се удължава периодът на прекъсване на движението на влаковете в участъка между гарите Захарна фабрика и Горна баня, поради продължаващи ремонтни дейности, съобщиха от Национална компания „Железопътна инфраструктура“. Ремонтът между..

обновено на 13.07.15 в 17:51

Районни кметове искат "паяци" в "Младост" и "Люлин"

Кметовете на двата най-големи жилищни квартала в столицата - "Младост" и "Люлин" - декларираха по време на заседанието на комисията по обществен ред на Столичния общински съвет нужда от репатриращи автомобили в районите си. Съветниците..

публикувано на 24.01.12 в 13:59

Разделят на отделни части "синята зона" в центъра

Разделяне на централните части на зоната за платено паркиране в София на малки квадрати, планират от Столична община. Целта е да бъде улеснено паркирането на живеещите в центъра на града, за което няма алтернатива освен "синята зона". Така тези..

публикувано на 24.01.12 в 13:22

Акция срещу стари винетки ще проведе МВР в началото на февруари

В началото на следващия месец Пътна полиция ще следи усилено за редовността на винетките на автомобилите. Причината е, че на 31 януари изтича срокът за ползване на годишните винетни стикери от миналата година. Това припомнят от консорциум “Разпространение на..

публикувано на 24.01.12 в 13:13