Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Всеки делничен ден от 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути. Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.


СнимкаПосетете Трафик София и във Фейсбук


Публикации

Обществено обсъждане за ремонта на бул.

Всички предложения за ремонта на бул. "Дондуков" ще бъдат взети под внимание

На обществено обсъждане за предстоящата реконструкция на бул. „Княз Александър Дондуков" в участъка от ул. „Кракра" до Младежкия театър, столичани и представители на Столична община обсъдиха бъдещото оформление на софийския булевард. Редица граждани и..

публикувано на 17.05.17 в 18:30

Пожарната получи специализирано оборудване от Швейцария

Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ получи дарение под формата на специализирано оборудване, предоставено от Федералната служба по защита на населението на Швейцария за нуждите на териториалните структури на пожарните дирекции в..

обновено на 12.05.17 в 10:55

Обявяват обществената поръчка за тикет системата в градския транспорт утре

Утре ще бъде обявена обществената поръчка за тикет системата в столичния градски транспорт. Документите за кандидатстване в нея ще се приемат 60 дни, а за изпълнението са предвидени 24 месеца. Срокът за реализирането на системата бе удължен..

публикувано на 11.05.17 в 18:30

Обсъждат безплатния транспорт в дните с повишено замърсяване на въздуха

Столичният общински съвет да приеме до края на май Програмата за управление на качеството на атмосферния въздух. На това се надява зам.-кметът по направление „Зелена система, екология и земеползване” Йоана Христова. Тя очаква мерките за намаляване на..

публикувано на 10.05.17 в 18:17

Мерките на Пътна полиция за празниците

Засилен трафик по пътните артерии се очаква в началото и края на почивните дни. От Пътна полиция по-рано днес дадоха пресконфренция за мерките, които са въведени на пътя с цел облекчаване на трафика. От КАТ призовават шофьорите да не използват за..

публикувано на 05.05.17 в 18:20

Как протече общественото обсъждане на бъдещия бул. "Дондуков"

Обществено обсъждане за реконструкцията на „Княз Ал. Дондуков" се състоя в дирекцията на главния архитект Здравко Здравков. На срещата присъстваха зам.-кметът Евгени Крусев и представители на КАТ. Обсъждането премина при изключителен граждански..

публикувано на 01.05.17 в 18:29

Иновативно осветление с регулируема светлина по бул. "Мария Луиза"

Екип от транспортния отдел на Софийска община извърши проверка около поставянето на нови стълбове и осветление в близост до Централната жп гара в София. Започната е реализацията на проекта за подмяна на уличното осветление по бул. „Мария Луиза“ в участъка..

публикувано на 28.04.17 в 18:30

Мерките на "Пътна полиция" за безопасността в София

По време на извънреднoто заседание на Столичния общински съвет съветниците се запознаха с дейността на институциите през изминалата година за опазване на сигурността и обществения ред в столицата. Метално шаси, стари гуми, обелена боя, дървен интериор и..

обновено на 27.04.17 в 18:09

Третият лъч на метрото с изцяло нова система за сигурност

Днес кметът на София Йорданка Фандъков а и екип от „Метрополитен ЕАД“, начело с инж. Стоян Братоев, инспектираха напредъка по строителството на третия лъч на метрото и пътния възел над метростанцията на бул. „Гоце Делчев“ и бул. „Цар Борис III“. На..

публикувано на 26.04.17 в 17:45

Задръствания по автомагистрала "Хемус"

Нови задръствания се образуваха по автомагистрала "Хемус" заради затварянето на тунел "Витиня". Пред "Хоризонт" Росен Рапчев от пътната полиция  обясни кои са алтернативните маршрути пред репортера Николай Христов, като напомни, че е нормално при..

публикувано на 26.04.17 в 18:30