Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Новото нормално

Информации и идеи за времето, което прекарваме у дома - волю или неволю.
Останете си вкъщи, ама не стойте.
Занимавайте се с дейности, които са полезни за вас, за близките ви, за непознатите, за професионалното ви развитие.

Публикации

След седмица: Първото онлайн състезание по таекуондо

Вече повече от месец спортът в България е спрял. Българската федерация по таекуондо бе първата, която започна онлайн тренировки за всички желаещи, водени от преподавателя в НСА и член на УС на БФТ  д-р Димитър Аврамов . Сега отново Федерацията по..

публикувано на 15.04.20 в 12:10

Емоционалното хранене - какво представлява и как да се справим с него

Дългото стоене вкъщи и прекалената изолация могат да станат повод за промени в поведението ни. Промяната в ритъма ни на живот може да рефлектира върху начина, по който се храним. Когато сме притеснени или ни е скучно, храната би могла да се превърне в..

публикувано на 13.04.20 в 12:59

Как да поддържаме в тонус опорно-двигателния апарат в домашни условия

Обездвижването крие риск от редица здравни проблеми както при подрастващите, така и при възрастните хора. Сред по-безобидните и често срещани последствия на заседналия начин на живот са схващанията и болките в гърба. По-сериозните проблеми обаче включват..

публикувано на 11.04.20 в 15:20

Онлайн парти с приказни герои за малки и пораснали деца

Във време, в което излизането е нежелателно, а събирането с приятели забранено, сигурно се чудите как и дали изобщо е възможно да се празнува рождения ден на дете. Да, възможно е. Както почти всяка дейност в момента, и за празника се иска малко..

публикувано на 10.04.20 в 09:01

Пролетното почистване и подреждане като медитация

Идва пролет, а с нея и пролетното почистване. Тази година може да опитате нещо ново - методът за подреждане на Мари Кондо.Мари Кондо се превърна в знаменитост, след като написа книгата „Магията на подреждането" и дори си заслужи място сред стоте..

публикувано на 09.04.20 в 19:53

Да покажем любимите си книги в #НасамеСМоятаБиблиотека

Дигиталното и аналоговото изкуство отдавна намериха начин да живеят заедно в ежедневието на хората. Така е и с книгите. В дните на физическо дистанциране и оставане у дома, все повече хора се сещат за своята библиотека. Там удобно, от много време насам,..

публикувано на 09.04.20 в 10:03