Bullgaria në fotografi

Bullgaria në fotografi

botuar më 21-01-17 2.55.MD

Bullgaria në fotografi

botuar më 21-01-16 1.27.MD

Bullgaria në fotografi

botuar më 21-01-15 3.46.MD

Bullgaria në fotografi

botuar më 21-01-14 12.54.MD

Bullgaria në fotografi

Plovdivi (Bullgari Jugore), lumi Marcia pas shirave të rrëmbyeshëm gjatë ditëve të fundit. Foto: BTA

botuar më 21-01-13 5.06.MD

Bullgaria në fotografi

Mali Stara Pllanina, Gryka Shipka – më në fund një dimër i vërtetë. Foto: BGNES

botuar më 21-01-12 4.05.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Stara Zagora , Galeria e Arteve Figurative. Poliptihu “Dita e Gjykimit” të krijueses Nadezhda Kuteva – mbajtëse e çmimit të madh të Konkursit të V Ballkanik të Pikturimit “Mitet dhe legjendat e popullit tim” 2020. Foto: SBH Art..

botuar më 21-01-11 5.51.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Vraca (Bullgari Veriperëndimore) gjatë dimrit: Kompleksi Etnografik i Rilindjes “Shën Sofronij Vraçanski”. Foto: BTA

botuar më 21-01-10 10.48.PD

Bullgaria në fotografi

Manastiri i Baçkovos, dhoma e rinovuar e igumenit të manastirit. Këtu ruhen shumë sende të çmueshme kishtare, libra dhe ikona. Foto: BTA

botuar më 21-01-09 11.07.PD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Isperih (Bullgari Verilindore), lajmëtarë të hershëm të pranverës. Foto: BTA

botuar më 21-01-08 4.46.MD

Bullgaria në fotografi

Sofja, pesëdhjetë nuanca të reve. Foto: BTA

botuar më 21-01-07 1.12.MD

Bullgaria në fotografi

Kallofer (Bullgari Jugore), Dita e Bekimit të Ujit. Megjithë kushtet kundërepidemike, edhe sivjet banorët e qytetit malor hynë në ujërat e akullta të lumit Tunxha, që të mbahet rituali tradicional “Vallja e Burrave”. Foto: BGNES..

botuar më 21-01-06 1.37.MD

Bullgaria në fotografi

Sofja, katedralja “Shën e Diela” – Dita e Krishtit gjatë dimrit 2021. Foto: BGNES

botuar më 21-01-05 5.28.MD

Bullgaria në fotografi

Varna – dita e parë e punës e vitit të ri filloi me mjegull të dendur dhe me port të mbyllur. Foto: BTA

botuar më 21-01-04 4.40.MD