Bullgaria në fotografi

Bullgaria në fotografi

botuar më 20-11-27 5.21.MD

Bullgaria në fotografi

botuar më 20-11-26 5.36.MD

Bullgaria në fotografi

botuar më 20-11-25 5.13.MD

Bullgaria në fotografi

botuar më 20-11-24 5.43.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Veliko Tërnovo - procesioni tradicional i litiumit deri tek kisha-muze “Shën Dhimitri” për nder të kryengritjes së Asenit dhe të Petrit, e cila ka vënë fillimin e Shtetit të Dytë Bullgar përpara pikërisht 835 vjetëve. Foto: BTA

botuar më 20-10-26 4.13.MD

Bullgaria në fotografi

Plovdiv, vjeshta e ngrohtë 2020. Foto: BTA

botuar më 20-10-23 11.37.PD

Bullgaria në fotografi

Vjeshta, stina e trëndafilit të egër ( Rosa canina) – një nga hitet e eksportit të Bullgarisë, i cili bashkë me hithrën dhe blirin e radhit vendin ndër eksportuesit më të mëdhenj të bimëve kuruese në Evropë. Foto: BTA

botuar më 20-10-21 6.15.MD

Bullgaria në fotografi

Vraca, pasqyra ujore në lulishten prapa monumentit të revolucionarit Hristo Botev prapë është një vend i dashur dhe i preferuar për banorët dhe miqtë e qytetit, pasi kohët e fundit impianti u rinovua plotësisht. Foto: BTA

botuar më 20-10-20 2.08.MD

Bullgaria në fotografi

Manastiri i Rillës , 1074 vjet pas fjetjes së themeluesit të tij - mbrojtësit qiellor të bullgarëve Shenj Joan Rillski. Foto:bulgariatravel.org

botuar më 20-10-19 11.33.PD

Bullgaria në fotografi

Sofja, Zeitgeist në Street Art. Foto: BTA

botuar më 20-10-16 5.50.MD

Bullgaria në fotografi

Sofja, kopshti para Pallatit Kombëtar të Kulturës. Si shenjë nderimi dhe mirënjohjeje ndaj donatorëve të organeve dhe familjeve të tyre, të cilët kanë ndihmuar shumë njerëz që kanë pasur nevojë për transplantim, me iniciativë të..

botuar më 20-10-15 11.41.PD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Peshtera (Bullgari Jugore) – monumenti i vetëm i këpucës në Bullgari. Çdo një prej dy këpucëve gjigante është e lartë 1.60 metra dhe me gjatësi 3 metra. Pesha e tyre totale është 1600 kilogramë. Foto: BTA

botuar më 20-10-14 10.25.PD

Bullgaria në fotografi

Bansko, panorama e bukur vjeshtore nga mali Pirin. Foto: BTA

botuar më 20-10-13 3.13.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Asenovgrad, shafrani i vjeshtës në ditën e tetorit plotë shi – “kod i verdhë” për ardhjen e dimrit. Foto: BTA

botuar më 20-10-08 5.22.MD