Bullgaria në fotografi

Bullgaria në fotografi

botuar më 20-11-27 5.21.MD

Bullgaria në fotografi

botuar më 20-11-26 5.36.MD

Bullgaria në fotografi

botuar më 20-11-25 5.13.MD

Bullgaria në fotografi

botuar më 20-11-24 5.43.MD

Bullgaria në fotografi

Sofja, zooparku i kryeqytetit. Pas më se tre vjet ndërprerjeje sektori i rindërtuar “Primatë” prapë u hap për vizituesit. Foto: BTA

botuar më 20-10-07 4.28.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Isperik, skulptura “Han Asparuh dhe kalorësia e tij” – prapë në lavdinë e plotë pas punimeve të restaurimit dhe konservimit të kryera nga ekipi i Muzeut Historik të qytetit. Foto: BTA

botuar më 20-10-06 4.18.MD

Bullgaria në fotografi

Varna në fillim të tetorit. Foto: BTA

botuar më 20-10-05 5.38.MD

Bullgaria në fotografi

Dobriç, Teatri Veror – Ansambli Folklorik Profesional “Dobruxha” gjatë spektaklit të parë nga seria “Mbrëmjet e ansambleve të Verilindjes”. Foto: BTA

botuar më 20-10-02 3.55.MD

Bullgaria në fotografi

Burgas, prezantimi i artefakteve pas studimeve të fundit në gjirin “Çengene Skele” në oborrin e Muzeut Etnografik. Foto: BTA

botuar më 20-10-01 6.34.MD

Bullgaria në fotografi

Isperih, fillimi i lërimit të thellë të vjeshtës. Foto: BTA

botuar më 20-09-30 5.47.MD

Bullgaria në fotografi

Muzeu Regjional Historik i Varnës paraqet në Pleven një ekspozitë tematike, e cila tregon për kohën e socializmit te ne. Ekspozita është me emrin “Dje jetonim kështu” dhe tregon mallra për përdorim në jetën e përditshme, veshje, uniforma,..

botuar më 20-09-29 5.55.MD

Bullgaria në fotografi

Shiroka Llëka është një fshat në krahinën e qytetit Smoljan të Bullgarisë Jugore. Shiroka Llëka u shpall rezervat arkitekturor dhe folklorik. Fshati njihet me shtëpitë e veta autentike karakteristike për malin Rodopa dhe me urat e vjetra..

botuar më 20-09-28 5.33.MD

Bullgaria në fotografi

Bansko, "tiebreak" midis verës dhe vjeshtës. Foto:@funbansko

botuar më 20-09-24 8.34.MD

Bullgaria në fotografi

Fshati Sveshtari, rajoni i Razgradit, Bullgari Verilindore. Muzg mbi Lludogorie. Foto: BTA

botuar më 20-09-23 5.26.MD