Bullgaria në fotografi

Bullgaria në fotografi

botuar më 20-12-01 5.05.MD

Bullgaria në fotografi

botuar më 20-11-30 12.22.MD

Bullgaria në fotografi

botuar më 20-11-27 5.21.MD

Bullgaria në fotografi

botuar më 20-11-26 5.36.MD

Bullgaria në fotografi

Mijëra sofjanas preferojnë të shpëtohen nga vapa dhe trafiku intensiv i kryeqytetit, që ta kalojnë fundjavën ndër natyrën e bukur të malit Vitosha. Foto: BGNES

botuar më 20-09-04 4.28.MD

Bullgaria në fotografi

Rreth 70 km. larg Sofjes në rrjedhën e lumit Mallëk Iskër ndodhet manastiri Çekotinski  “Kryeengëlli Mihail” Foto: BTA

botuar më 20-09-03 7.01.MD

Bullgaria në fotografi

Gruaja freskohet pranë shatërvanët e Pallatit Kombëtar të Kulturës në Sofje. Temperaturat e larta në fillim të shtatorit mbeten megjithëqë sinoptikët parashikuan ftohjen e motit. Foto: BTA

botuar më 20-09-02 6.51.MD

Bullgaria në fotografi

Parku “Kajllëka” shtrihet nja 2 kilometra larg qendrës së qytetit Pleven dhe ka një histori 70 vjeçare. Ditët verore plotë me vapë parku është një vend i preferuar nga banorët dhe miqtë e qytetit.  Foto: BTA

botuar më 20-09-01 9.56.MD

Bullgaria në fotografi

Mot me erë në Gjirin e Burgasit gëzon adhuruesit e sporteve ujore. Foto: BTA

botuar më 20-08-31 6.35.MD

Bullgaria në fotografi

Vidin, Kështjella Baba Vida. Së shpejti vizituesit e pallatit të vetëm plotësisht të ruajtur nga Mesjeta në Bullgari do të kënaqen me një  argëtim të ri turistik. Ai do të realizohet në sajë të projektit të Programit për Zhvillimin e Turizmit..

botuar më 20-08-28 4.55.MD

Bullgaria në fotografi

Varna, frutat e një vere ekzotike. Foto: BTA

botuar më 20-08-27 4.53.MD

Bullgaria në fotografi

Varna, katedralja “Fjetja e Hyjlindëses Mëri” mu para fillimit të remontit të madh të çatisë dhe të kupolave të saj. Vlera e remontit është 2.6 mln leva, 400 000 prej të cilave janë siguruar nga qeveria dhe bashkia. Foto: BTA

botuar më 20-08-26 4.23.MD

Bullgaria në fotografi

Pomorie në fund të gushtit – argëtime të ndryshme i presin vizituesit e qytezës bregdetare. Foto: BTA

botuar më 20-08-25 4.20.MD

Bullgaria në fotografi

Fshati Kovaçevica shrihet nëpër shpatet e Rodopeve Perëndimore në nivel mbidetar 1050 metra. Në vitin 1977 Kovaçevica u shpall rezervat historik dhe arkitekturor. Foto: BGNES

botuar më 20-08-24 4.27.MD