Programi i ditës

Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Një koncert me këngë fëmijësh kushtuar Krishtlindjeve

Foto: Архив

Bota e krishterë feston ditën e Krishtlindjeve. Kambanat bien për lindjen e Shpëtimtarit. Po të doni të dëgjoni një koncert me këngë fëmijësh, kushtuar Krishtlindjeve - klikoni AUDIO. Ju urojmë minuta të këndshme!

Përgatiti në shqip: Anna Kapitanova

Më shumë nga rubrika

Koncert në Radion Kombëtare Bullgare me rastin e Ditës së Krishtlindjeve në Euroradio

Ansambli Gli Accordatiu shfaqet spontanisht në vitin 2014, si një realizim i një ëndrre të mbajtur prej kohësh , si një formacion i këndimit, si një shprehje e miqësisë. Këtë e tregon dhe emri ynë – “i akorduar”. Me njëri-tjetrin, ndaj njëri-tjetrit,..

botuar më 21-12-14 12.10.MD

Rosen Genkov: "Kurrë mos lejoni që të thahet rrënja e traditës”

Rosen Genkov është një muzikant i shquar në artin tonë tradicional bashkëkohor. Ai ka lindur në Sofje dhe akoma si fëmijë i njeh këngët e krahinës shope dhe mënyrën e interpretimit në fshatrat e afërta Kokaljane dhe Pançarevo (sot..

botuar më 21-12-14 7.15.PD

Dhurata e Krishtlindjeve “Misteri i Zërave Bullgarë”

Më 13 dhjetor është Koncerti i Krishtlindjeve i korit popullor të grave “Miseri i Zërave Bullgarë” me dirigjente Dora Hristova. Në sallën e kryeqytetit “Bëllgaria” do të tingëllojnë premierat e disa këngëve të krijuara posaçërisht për..

botuar më 21-12-13 9.51.PD
Подкасти от БНР