Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

| rinovuar më 20-01-21 2.40.MD

Varna. Fillimi i festave të kushtuara përvjetorit të 70-të të themelimit të Galerisë së Arteve Figurative “Boris Georgiev” me një ekspozitë të madhe të 85 artistëve klasikë dhe bashkëkohorë nga qyteti Varna. Foto: BTA

Mali Osogovo (Bullgari Jugperëndimore) – pamje nga majat e bardha të maleve Rila dhe Pirin. Pavarësisht se tani për tani nuk ka shumë borë, pistat mbi qytetin Kjustendill edhe sivjet ofrojnë kushte të përshtatshme me çmim të mirë, sidomos për skiatorët fillestar. Foto: BGNES

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Vraca, oborri i Kompleksit Etnografik të Rilindjes “Shën Sofronij Vraçanski” – një program festiv me rastin e Trifon Zarezanit me pjesëmarrjen e ansamblit koreografik “Hemus”. Foto: BTA Pushimorja Borovec – diell, borë dhe pamje të..

rinovuar më 20-02-14 4.10.MD

Bullgaria në fotografi

Sofja, një kryeqytet evropian, ku teleferiku kalon pranë dritareve të banesave. Foto: BGNES

botuar më 20-02-12 4.29.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Veliko Tërnovo, Galeria e Arteve Figurative “Boris Denev”. Pas 40 vjetësh piktura e madhe (vaj në kanavacë) “Ushtarët e Samuillit” e piktorit Svetlkin Rusevpërsëri është pjesë e ekspozitës së përhershme të galerisë. Foto: BTA..

rinovuar më 20-02-11 5.26.MD