Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

| rinovuar më 20-02-26 3.11.MD


Qyteti Haskovo, sheshi përpara bashkisë. Dhe sivjet, të mërkurën e fundit të muajit shkurt, nxënës dhe mësues në shumë qytete bullgare shënuan Ditën për luftë me ngacmimin dhe torturën në shkollë, të njohur akoma si Dita e bluzave bojë rozë. Foto: BTASofja, agimi i bukur i ditës së radhës tepër të ngrohtë për këtë stinë. Foto: Iva Dellçeva

Galeria

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Sofja, Stadiumi i CSKA-së në Kopshtin e Borisit i mbuluar me dëborë. Foto: BTA

botuar më 20-04-03 3.55.MD

Bullgaria në fotografi

Sofja. Parku i njërit prej lagjeve të kryeqytetit. Pak janë ata që mund të shijojnë borën e madhe të prillit. Foto: BTA​

botuar më 20-04-02 2.06.MD

Bullgaria në fotografi

Gabrovo (Bullgari Qendrore), kryeqyteti bullgar i humorit – për herë të parë që prej vitesh pa atmosferë festive më 1 prill – Dita e Shakasë. Foto: BTA Sofja, një prej dy aeroplanëve të cilët sot mbërrijnë në kryeqytet. Foto: BTA

rinovuar më 20-04-01 3.47.MD