Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

| rinovuar më 20-03-30 3.19.MD


Qyteti Pllovdiv, argëtimi më i shtrenjtë. Gjoba për shkeljen e ndalesës për frekuentimin e parqeve dhe kopshteve arrin 5000 leva. Pasi ditën e diele, më 29 mars, policia hartoi 92 akte, banorët u bënë më rigoroz në respektimin e rregullave në kushtet e gjendjes së jashtëzakonshme. Foto: BTA


Qyteti Burgas, rikthimi në shtëpi. Foto: BTA


Kështjella e mbretit Asen /1190 – 1196/ pranë qytetit Asenovgrad – objekti i vetëm turistik i cili punon në bashki. U morën të gjitha masat mbrojtëse dhe Kështjella e mbretit Asen dezinfektohet tri herë në ditë. Turistët hyjnë në objekt vetëm nga dy. Foto: BTA


Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Fshati Skobelevo, Bullgaria e Mesme, bashkia e qytetit Pavell Banja – koha e mbledhjes së trëndafilave në zemrën e Luginës së Trëndafilave. Foto: BTA

botuar më 20-05-26 11.44.PD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Pllovdiv, lagja artistike Kapana me zbukurime të reja në prag të Ditës së Arsimit dhe Kulturës Bullgare dhe të Shkrimit Sllav, 24 Majit. Foto: BTA

botuar më 20-05-22 3.04.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Kallofer, kompleksi memorial “Hristo Botev” dhe kisha “Fjetja e Hyjlindëses Mëri” – pamje nga lart. Foto: BTA

botuar më 20-05-21 4.05.MD