Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi


Sofja, 7 duke u gdhirë 8 prilli – hëna e parafundit nga katër hënat e njëpasnjëshme gjatë vitit 2020 ndriçon mbi kryeqytet. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Fshati Skobelevo, Bullgaria e Mesme, bashkia e qytetit Pavell Banja – koha e mbledhjes së trëndafilave në zemrën e Luginës së Trëndafilave. Foto: BTA

botuar më 20-05-26 11.44.PD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Pllovdiv, lagja artistike Kapana me zbukurime të reja në prag të Ditës së Arsimit dhe Kulturës Bullgare dhe të Shkrimit Sllav, 24 Majit. Foto: BTA

botuar më 20-05-22 3.04.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Kallofer, kompleksi memorial “Hristo Botev” dhe kisha “Fjetja e Hyjlindëses Mëri” – pamje nga lart. Foto: BTA

botuar më 20-05-21 4.05.MD