Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

Kallofer, 2 qershor – Dita e Hristo Botevit dhe të të vdekurve për çlirimin dhe pavarësinë e Bullgarisë. Foto: BTA​

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Zllatni Pjasëci, plazhi në kohën e pandemisë. Foto: BTA

botuar më 20-07-31 4.34.MD

Bullgaria në fotografi

Sofja, Ura e Shqiponjave. Dita me vapë më të madhe sivjet. Foto: BGNES

botuar më 20-07-30 3.57.MD

Bullgaria në fotografi

Kisha “Shën Hyjlindësja” në Manastirin Baçkovski – me afresket e restauruara nga shekulli i XIV edhe gjatë kësaj vere është një vend tërheqës jo vetëm për besimtarët por edhe për turistët kureshtarë. Foto: BTA

botuar më 20-07-29 4.27.MD