Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

Kallofer, 2 qershor – Dita e Hristo Botevit dhe të të vdekurve për çlirimin dhe pavarësinë e Bullgarisë. Foto: BTA​

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Krahina e Razgradit (Bullgari Verilindore) kushte të favorshme agrometeorologjike për korrjen e lulediellit të këtij viti. Foto: BTA

botuar më 20-07-20 3.35.MD

Bullgaria në fotografi

Sofja, mësim i mbijetesës në Parkun Jugor. Foto: BTA

botuar më 20-07-17 4.20.MD

Bullgaria në fotografi

Sofja, parku i Pallatit Kombëtar të Kulturës – parada e flamujve dhe hapja e Festivalit Folklorik Ndërkombëtar “Vitosha”, i cili sivjet do të zhvillohet kryesisht online. Foto: BTA

botuar më 20-07-16 3.14.MD