Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi


Vidin, anija e parë turistike u ankua në qytetin danubian me 60 turistë gjermanë në bord, gjë që është 50 për qind nga kapaciteti i saj. Foto: BTA


Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Haskovo, kisha “Shën Fjetja e Hyjlindëses”. Ditë të numëruara para festës së vet kisha e ndërtuar në vitin 1837 kohët e fundit u rinovua dhe u rikrijuan afresket e murit të jashtëm. Foto: BTA

botuar më 20-08-13 4.03.MD

Bullgaria në fotografi

Burgas, edicioni i 20 jubilar i regatës prestigjioze ndërkombëtare “Kor-Karoli”, e cila sivjet do të zhvillohet në periudhën 12-15 gusht në itinerarin Burgas-Shën Vllas-Varna. Foto: BTA

botuar më 20-08-12 4.49.MD

Bullgaria në fotografi

Sofja, liqeni artificial Pançarevo – mot i mrekullueshëm për përgatitjen e garuesve të rinj të kanotazhit. Foto: BGNES

botuar më 20-08-11 12.48.MD