Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi


Varnë, edicioni i 80-të i Maratonës Ndërkombëtare të Notimit “Gallata – Varna”. Sivjet në këtë garë më të vjetër tek ne morën pjesë më se 220 notarë. Fitues u bë 18 vjçari Jordan Jançev nga qyteti bullgar Sandanski. Ai e kaloi distancën nga 5 mijë metra në det të hapur për 57 minuta dhe 37 sekonda. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Qyteti Asenovgrad, shafrani i vjeshtës në ditën e tetorit plotë shi – “kod i verdhë” për ardhjen e dimrit. Foto: BTA

botuar më 20-10-08 5.22.MD

Bullgaria në fotografi

Sofja, zooparku i kryeqytetit. Pas më se tre vjet ndërprerjeje sektori i rindërtuar “Primatë” prapë u hap për vizituesit. Foto: BTA

botuar më 20-10-07 4.28.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Isperik, skulptura “Han Asparuh dhe kalorësia e tij” – prapë në lavdinë e plotë pas punimeve të restaurimit dhe konservimit të kryera nga ekipi i Muzeut Historik të qytetit. Foto: BTA

botuar më 20-10-06 4.18.MD