Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi


Varnë, edicioni i 80-të i Maratonës Ndërkombëtare të Notimit “Gallata – Varna”. Sivjet në këtë garë më të vjetër tek ne morën pjesë më se 220 notarë. Fitues u bë 18 vjçari Jordan Jançev nga qyteti bullgar Sandanski. Ai e kaloi distancën nga 5 mijë metra në det të hapur për 57 minuta dhe 37 sekonda. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Varna në fillim të tetorit. Foto: BTA

botuar më 20-10-05 5.38.MD

Bullgaria në fotografi

Dobriç, Teatri Veror – Ansambli Folklorik Profesional “Dobruxha” gjatë spektaklit të parë nga seria “Mbrëmjet e ansambleve të Verilindjes”. Foto: BTA

botuar më 20-10-02 3.55.MD

Bullgaria në fotografi

Burgas, prezantimi i artefakteve pas studimeve të fundit në gjirin “Çengene Skele” në oborrin e Muzeut Etnografik. Foto: BTA

botuar më 20-10-01 6.34.MD