Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi


Kiten, ditë diellore në pushimoren detare. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Qyteti Asenovgrad, shafrani i vjeshtës në ditën e tetorit plotë shi – “kod i verdhë” për ardhjen e dimrit. Foto: BTA

botuar më 20-10-08 5.22.MD

Bullgaria në fotografi

Sofja, zooparku i kryeqytetit. Pas më se tre vjet ndërprerjeje sektori i rindërtuar “Primatë” prapë u hap për vizituesit. Foto: BTA

botuar më 20-10-07 4.28.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Isperik, skulptura “Han Asparuh dhe kalorësia e tij” – prapë në lavdinë e plotë pas punimeve të restaurimit dhe konservimit të kryera nga ekipi i Muzeut Historik të qytetit. Foto: BTA

botuar më 20-10-06 4.18.MD