Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi


Kiten, ditë diellore në pushimoren detare. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Isperih, fillimi i lërimit të thellë të vjeshtës. Foto: BTA

botuar më 20-09-30 5.47.MD

Bullgaria në fotografi

Muzeu Regjional Historik i Varnës paraqet në Pleven një ekspozitë tematike, e cila tregon për kohën e socializmit te ne. Ekspozita është me emrin “Dje jetonim kështu” dhe tregon mallra për përdorim në jetën e përditshme, veshje, uniforma,..

botuar më 20-09-29 5.55.MD

Bullgaria në fotografi

Shiroka Llëka është një fshat në krahinën e qytetit Smoljan të Bullgarisë Jugore. Shiroka Llëka u shpall rezervat arkitekturor dhe folklorik. Fshati njihet me shtëpitë e veta autentike karakteristike për malin Rodopa dhe me urat e vjetra..

botuar më 20-09-28 5.33.MD