Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

Haskovo, kisha “Shën Fjetja e Hyjlindëses”. Ditë të numëruara para festës së vet kisha e ndërtuar në vitin 1837 kohët e fundit u rinovua dhe u rikrijuan afresket e murit të jashtëm. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Sllënçev Bjrag, dallga perfekte. Më se 550 mijë bullgarë rizbuluan bregdetin amtar. Sipas të dhënave të Ministrisë së Turizmit kjo shifër është rekorde për vitet e fundit. Foto: BTA

botuar më 20-09-16 5.22.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Vraca. Hapja e edicionit të 132-të të njërit prej panaireve më të vjetra në Bullgari. Mbi 100 prodhues, zanatçinj dhe tregtarë marrin pjesë në Panairin e sivjetshëm të Vjeshtës në qytetin Vraca. Deri më 20 shtator ai do t’u sjell gëzim banorëve..

botuar më 20-09-15 11.06.PD

Bullgaria në fotografi

Sofja, Dita e Lartësimit të Kryqit të Nderuar. Liturgjia e shenjtë e arkiereve në kishën “Lartësimi i Kryqit të Nderuar”. Foto: BGNES

botuar më 20-09-14 10.54.PD