Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

Sofja, Dita e Lartësimit të Kryqit të Nderuar. Liturgjia e shenjtë e arkiereve në kishën “Lartësimi i Kryqit të Nderuar”. Foto: BGNES

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Plovdiv, vjeshta e ngrohtë 2020. Foto: BTA

botuar më 20-10-23 11.37.PD

Bullgaria në fotografi

Vjeshta, stina e trëndafilit të egër ( Rosa canina) – një nga hitet e eksportit të Bullgarisë, i cili bashkë me hithrën dhe blirin e radhit vendin ndër eksportuesit më të mëdhenj të bimëve kuruese në Evropë. Foto: BTA

botuar më 20-10-21 6.15.MD

Bullgaria në fotografi

Vraca, pasqyra ujore në lulishten prapa monumentit të revolucionarit Hristo Botev prapë është një vend i dashur dhe i preferuar për banorët dhe miqtë e qytetit, pasi kohët e fundit impianti u rinovua plotësisht. Foto: BTA

botuar më 20-10-20 2.08.MD