Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi


Sllënçev Bjrag, dallga perfekte. Më se 550 mijë bullgarë rizbuluan bregdetin amtar. Sipas të dhënave të Ministrisë së Turizmit kjo shifër është rekorde për vitet e fundit. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Isperih, fillimi i lërimit të thellë të vjeshtës. Foto: BTA

botuar më 20-09-30 5.47.MD

Bullgaria në fotografi

Muzeu Regjional Historik i Varnës paraqet në Pleven një ekspozitë tematike, e cila tregon për kohën e socializmit te ne. Ekspozita është me emrin “Dje jetonim kështu” dhe tregon mallra për përdorim në jetën e përditshme, veshje, uniforma,..

botuar më 20-09-29 5.55.MD

Bullgaria në fotografi

Shiroka Llëka është një fshat në krahinën e qytetit Smoljan të Bullgarisë Jugore. Shiroka Llëka u shpall rezervat arkitekturor dhe folklorik. Fshati njihet me shtëpitë e veta autentike karakteristike për malin Rodopa dhe me urat e vjetra..

botuar më 20-09-28 5.33.MD