Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

Muzeu Regjional Historik i Varnës paraqet në Pleven një ekspozitë tematike, e cila tregon për kohën e socializmit te ne. Ekspozita është me emrin “Dje jetonim kështu” dhe tregon mallra për përdorim në jetën e përditshme, veshje, uniforma, fotografi dokumentare. Foto: BTA


Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Qyteti Asenovgrad (Bullgari Jugore) – një pranverë e vërtetë në fund të janarit. Temperaturat në qytet në mesditë arritën 12 gradë.  Foto: BTA

botuar më 21-01-24 12.58.MD

Bullgaria në fotografi

Dhjetëra fëmijë me prindërit e tyre mbushën Muzeun e Shkencave Natyrore në qytetin Plovdiv. Udhëheqja e muzeut shpalli hyrjen e hapur falas për fëmijët deri në shtatë vjeç gjatë dy ditëve të pushimit të fundjavës. Foto: BTA

botuar më 21-01-23 1.14.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Plovdiv, gjysma e dytë e janarit akoma shihet dekorata e Krishtlindjeve nëpër rrugët ende të shkreta. Foto: BTA

botuar më 21-01-22 5.02.MD