Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi


Burgas, prezantimi i artefakteve pas studimeve të fundit në gjirin “Çengene Skele” në oborrin e Muzeut Etnografik. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Qyteti Plovdiv, gjysma e dytë e janarit akoma shihet dekorata e Krishtlindjeve nëpër rrugët ende të shkreta. Foto: BTA

botuar më 21-01-22 5.02.MD

Bullgaria në fotografi

Manastiri i Baçkovos , kisha kryesore “Fjetja e Hyjlindëses” - fillimi i restaurimit të një prej afreskeve më të mëdha dhe më të bukura në vendin tonë, që daton nga viti 1643. Foto: BTA

botuar më 21-01-21 4.22.MD

Bullgaria në fotografi

Varna, ekspozita e parë në Galerinë e Arteve Figurative në kryeqytet gjatë vitit të ri – “Novatorët nga vitet 80 të shekullit të XX”. Foto: BTA

botuar më 21-01-20 4.05.MD