Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

Vraca, pasqyra ujore në lulishten prapa monumentit të revolucionarit Hristo Botev prapë është një vend i dashur dhe i preferuar për banorët dhe miqtë e qytetit, pasi kohët e fundit impianti u rinovua plotësisht. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Qyteti Pllovdiv, një nga “koncertet” e fundit të shatërvanëve “muzikorë” në Kopshtin e Mbretit Simeon para dimërimit të tyre. Foto: BTA

botuar më 20-11-24 5.43.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti i Vidin i Bullgarisë Veriperëndimore, sheshi Bdinci para portës së kështjellës Stamboll Kapija – hapja e sheshit të parë të akullt në historinë e qytetit danubian. Foto: BTA

botuar më 20-11-23 6.38.MD

Bullgaria në fotografi

Plovdiv,  një trashëgimi  kulturore e shpëtuar – grafitoja monumentale “Hristo G. Danov” e piktorit të madh prej Plovdiit Georgi Bozhillov- Sllona ishte restauruar me sukses dhe do të vazhdojë t’i gëzojë banorët dhe vizituesit e qytetit. Foto:..

botuar më 20-11-20 11.22.MD