Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

Vjeshta, stina e trëndafilit të egër (Rosa canina)– një nga hitet e eksportit të Bullgarisë, i cili bashkë me hithrën dhe blirin e radhit vendin ndër eksportuesit më të mëdhenj të bimëve kuruese në Evropë. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Plovdivi, sheshi para godinës së Bashkisë në pritje të Krishtlindjeve. Foto: BTA

botuar më 20-11-26 5.36.MD

Bullgaria në fotografi

Asenovgrad (Bullgari Jugore), lumi Çaja – një nga vendet e dashura për shëtitje në qytet, i cili që prej një muaji e këtej e ka statusin e zonës së mbrojtur. Foto: BTA

botuar më 20-11-25 5.13.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Pllovdiv, një nga “koncertet” e fundit të shatërvanëve “muzikorë” në Kopshtin e Mbretit Simeon para dimërimit të tyre. Foto: BTA

botuar më 20-11-24 5.43.MD