Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografiPlovdiv, vjeshta e ngrohtë 2020. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Varna, foshnja e parë në Kopshtin Zoologjik gjatë vitit 2021. Foto: BTA

botuar më 21-02-24 4.06.MD

Bullgaria në fotografi

Sofja, atraksioni më i ri për banorët dhe vizituesit e kryeqytetit – fluturim me balon mbi Parkun Jugor. Foto: BGNES

botuar më 21-02-22 1.37.MD

Bullgaria në fotografi

Fshati Çargan, dhe këtë vit me një nga grupet më të mëdha dhe më atraktive në festat tradicionale të njerëzve të maskuar (kukeri) në Bashkinë Tunxha. Foto: BTA

botuar më 21-02-21 12.25.MD